Nie jesteś zalogowany na forum.
1.Nick:
2.Login:
3.Ile Grasz Na Serwerze SS [F5]
4.Wiek:
5.Staż w Mta:
6. Doswiadczenie
7.Coś o sobie ? (min.4 zdań):
8.Dlaczego Ty ? (min.4 zdania):
9.Dlaczego SAPD ? (min.4 zdania):
10.Czy nie zawiedziesz nas ?:
11.Wiesz na czym polega bycie liderem ?:
1.Nick: Dziubas
2.Login: Dziubas
3.Ile Grasz Na Serwerze SS [F5] file:///C:/Program%20Files%20(x86)/MTA%20San%20Andreas%201.5/screenshots/mta-screen_2017-08-29_13-45-26.png
4.Wiek: 15
5.Staż w Mta: Gram w mta od 3 lat
6. Doswiadczenie gram juz w mta dość czasu i nabrałem dużo doświadczenia o frakcjach i serwerach
7.Coś o sobie ? (min.4 zdań): Nazywam się Dominik.Moje zainteresowania to DJ motoryzacja i czasami sobie porapuje. Nie lubię nudy oraz osób które są do siebie źle nastawione,zawsze trzeba być dobrej myśli.Lubie bardzo osoby z dystansem do siebie. Bardzo lubię odgrywać prawdziwe życie w grach.
8.Dlaczego Ty ? (min.4 zdania): Ponieważ od dzieciaka interesuję się Policją i bardzo lubię interwencje Policji. Jestem osobą która słucha się poleceń i nie trzeba mi powtarzać kilka razy.Bardzo dobrze znam mapę mta oraz moja ortografia jest na wysokim poziomie. Jestem osobą którą wszyscy lubią i jak bym się dostał na lidera nie było by problemu z poznaniem swoich pracowników.
9.Dlaczego SAPD ? (min.4 zdania): Ponieważ od dziecka pamiętam jak sie bawiło w Policjantów i Złodziei. Bardzo lubię te klimaty gangsterek,zbrodni,policji.Moim zainteresowaniem jest Policja i bardzo dużo wiem o tej Frakcji umiem bardzo dużo jak na 15 latka.Mam nadzieje że się spiszę w roli SAPD i nie zawiodę.
10.Czy nie zawiedziesz nas ?: Nie nie zawiodę,znaczy będę się starał bo każdy może popełniać błędy ale ja się będę starał popełniać ich jak najmniej.
11.Wiesz na czym polega bycie liderem ?: Tak byłem na nie jednym serwerze Liderem Frakcji i wiem co mam robić i wiem na czym to polega.
Dziękuję i pozdrawiam Dziubas
1.Nick: Jacek576
2.Login: Jacek576
3.Ile Grasz Na Serwerze SS [F5] 130 Minut jestem nowy
4.Wiek: 14 Skończone
5.Staż w Mta: Gram 1 Rok
6. Doswiadczenie : Dobre
7.Coś o sobie ? (min.4 zdań): Witam mam na imię Jacek chodzę do gimnazjum i chce zostać Policjantem . Lubię sport taki jak : Piłka nożną , i kosza . Moja Ulubioną porą roku jest Zima ponieważ w tedy mam urodziny i jest fajnie przy śniegu .
8.Dlaczego Ty ? (min.4 zdania): Myślę żę bym się nadawał ponieważ jestem ogarnięty i podejmuje dobre i ciężkie decyzje . Jak wspomniałem chce zostać w przyszłości policjantem . Mówiąc to moje Hobby
9.Dlaczego SAPD ? (min.4 zdania): Interesuje się bardzo frakcją jak i zarówno Policją w życiu realnym . Wiem co robić jako Lider SAPD bo już kilka razy na serwerach byłem liderem SAPD . Więc startuje na Lidera
10.Czy nie zawiedziesz nas ?: Nie
11.Wiesz na czym polega bycie liderem ?: Tak
1.Nick: Neno
2.Login: Neno
3.Ile Grasz Na Serwerze SS [F5] 40 min (nie wiem jak wklejic ss)
4.Wiek: 13+
5.Staż w Mta: 3Lata
6. Doswiadczenie: Bardzo wielkie Bardzo Bardzo 100% RP
7.Coś o sobie ? (min.4 zdań): Witam, jestem Andrzej Jestem miły Sympatyczny, nie przeklinam mam Kulturę osobistą , Bardzo lubię naszego księdza no mam zawód, Ministrant Służby Bożej jak na razie to mój zawód jestem jedynym Ministrantem, Lubię administracje serwera ponieważ no widać ze sympatyczna, co można jeszcze o mnie pisać? Jako Generalny Inspektor Będę bardzo zabawny nie będę dodawał bez podania, nie odwalam, i w realu Konfliktu z prawem nie Mam.
8.Dlaczego Ty ? (min.4 zdania): Ponieważ jestem Sympatyczny Przyjazny, sympatyczny miły, nie opuszczę serwera, będę bardzo aktywny na serwerze, i na sluzbie.
9.Dlaczego SAPD ? (min.4 zdania): Ponieważ w przyszłości będę Policjantem, SAPD dlatego że lubię szkolić Posterunkowych, jeśli ktoś mnie prosił o dodanie a powiem nie a nadal będzie spamił użyje pmoff Będę ogarem w SAPD Szkolenia Posterunkowych z SPSA na ASAPD Bedom trwały 15-20min.
10.Czy nie zawiedziesz nas ?: Ocżywiście że nie Jestem przyjacielem serwera (:
11.Wiesz na czym polega bycie liderem ?: Na 5 serwerach byłem więc Mam Ogromne
1.Nick: FrankliN
2.Login: FrankliN
3.Ile Grasz Na Serwerze SS [F5]: file:///C:/Users/Ja/Desktop/mta-screen_2017-08-29_13-45-01.png
4.Wiek: 14
5.Staż w Mta: rok
6. Doswiadczenie: Średnie
7.Coś o sobie ? (min.4 zdań): Nazywam się Paweł mam 14 lat i interesuję się motoryzacją dokładniej motorami. Uwielbiam grać w MTA i ostatnio bardzo spodobał mi się wasz serwer. Mieszkam na Warmii i Mazurach.
8.Dlaczego Ty ? (min.4 zdania): Sadzę, iż powinniście wybrać mnie, bo to właśnie ta frakcja jest moim miejscem. Potrafiłem się dogadywać z innymi współpracownikami i nie stwarzam żadnych konfliktowych sytuacji. Praca w grupie to dla mnie najlepsza forma pracy i myślę, że najbardziej do takiej się nadaje. Potrafię dobrze strzelać, a swoje umiejętności prowadzenia pojazdów oceniam na przeciętne. Ostatnim moim argumentem w tym podpunkcie jest to, że przy dużych akcjach jestem silną jednostką policyjną oddającą strzały.
9.Dlaczego SAPD ? (min.4 zdania): Ta frakcja jest idealne do mnie ponieważ lubię strzelać i prowadzić auto. Chcę dołączyć do SAPD ponieważ chciałbym zapewnić bezpieczeństwo wszystkim graczom na serwerze.
10.Czy nie zawiedziesz nas ?: Oczywiście, że was nie zawiode!
11.Wiesz na czym polega bycie liderem ?: oczywiście!
CZYTAJCIE TE PODANIE NIE TAMTE 1 TYLKO TO
1.Nick: Jacek576
2.Login: Jacek576
3.Ile Grasz Na Serwerze SS [F5] http://imgur.com/a/8Mbfq
4.Wiek: 15
5.Staż w Mta: Gram w MTA od 2 Lat
6. Doswiadczenie : Doświadczenia mam Ponieważ na innych serwerach się dokształcam i gram w różnych frakcjach .
7.Coś o sobie ? (min.4 zdań): Witam mam na imię Jacek . Moim zainteresowaniem jest praca Policji i Motoryzacja . Chodzę do gimnazjum a mój poziom kultury i ortografii jest Dobry . Lubię zimę ponieważ w Grudniu mam urodziny i lubię jak jest dużo śniegu
8.Dlaczego Ty ? (min.4 zdania):Od urodzenia chce zostać Policjantem i lubię jak policja przyjdzie na jakieś zdarzenie . Jestem Osobą Ogarniętą która umie wysłuchać innych ludzi . Znam całą mapę w MTA . Mam dobrą ortografię .
9.Dlaczego SAPD ? (min.4 zdania): Ponieważ grałem dużo na innych serwerach będąc w Frakcji SAPD . Jak miałem 7 Lat to grałem w Policjantów i złodzieji z resztą jak każdy kto chce być Policjantem .
10.Czy nie zawiedziesz nas ?: Nie Zawiodę będę się starać i sie nie poddam
11.Wiesz na czym polega bycie liderem ?: Tak byłem na wielu serwerach Liderem w SAPD
Ostatnio edytowany przez Jacek576 (2017-08-29 14:14:34)
.Nick: Bezzy
2.Login: Bezzy
3.Ile Grasz Na Serwerze SS [F5] od Wczoraj
4.Wiek: 14
5.Staż w Mta: 1 dzień
6. Doświadczenie : Duże jako Lider na innych serwerach
7.Coś o sobie ? (min.4 zdań): Witam nazywam się Kacper chodzę do 2 klasy gimnazjum moje zainteresowania to Piłka Nożna . Gra w MTA to moja pasja ponieważ gram w nią już 6lat i bardzo bym chciał dołączyć w szeregi SAPD jako Lider , bardzo dobrze umie robić RP oraz Umie współpracować z wszystkimi Służbami oraz im pomagać w wypadku lub w zabezpieczeniu Eventu . SAPD to bardzo ważna frakcja która dużo wymaga i trzeba umieć bardzo pomagać , ogółem jestem Ogarniętym i miłym graczem , potrafię dogadywać się z graczami poprzez Kontakt SKYPE LUB TS więc myślę że mam szanse dostania się na Lidera SAPD
8.Dlaczego Ty ? (min.4 zdania): Witam dlaczego ja ?? Witam składam podanie do SAPD dlatego że byłbym dobrym Liderem w rozwinięciu tej Frakcji oraz ogarnięcia rekrutacji na forum , lubię pomagać Frakcją oraz zabezpieczać wypadki lub eventy oraz imprezy masowe więc myślę że mam szanse na Lidera SAPD , nie lubię wyzywać graczy ponieważ ich musimy szanować ale jeżeli oni będą obrażać frakcje mam prawo nie zwracać się do nich w sposób brzydki i nie zwracać na to uwagi .Pozdrawiam Bezzy
9.Dlaczego SAPD ? (min.4 zdania): Witam dlaczego SAPD ? już piszę . Witam SAPD to bardzo odpowiedzialna frakcja która musi mieć duże doświadczenie w rozgrywania RP , potrafię zrobić dobre RP i dlatego piszę to podanie na SAPD , chciałbym powiedzieć mam duże doświadczenie jako SAPD ponieważ byłem SAPD na innych serwerach jako Lider SAPD i bardzo dobrze mi szło więc myślę że każdy ma swoją szanse na pokazanie się z dobrej strony
10.Czy nie zawiedziesz nas ?: nie Zawiodę
11.Wiesz na czym polega bycie liderem ?: oczywiście że tak
Pozdrawiam Wszystkich co piszą Podanie na Lidera SAPD